en EN 

Matrijzen en maatwerk

Frejo zorgt er voor dat uw idee werkelijkheid wordt. Samen met u als klant bekijken we wat de mogelijkheden zijn om tot een product te komen.


Matrijzen


De matrijzenmakers van Frejo vervaardigen aan de hand van uw idee en eventueel tekening een matrijs waarop het product uiteindelijk gevormd wordt. Wij laten hierbij exact zien hoe we te werk gaan en nemen u stap voor stap mee in de ontwikkeling van het product. Met maatwerk en precisie tekenen wij voor u uit hoe het product er uit gaat zien.


Vacuümvormen met matrijs


Aan de hand van de matrijs ziet u de contouren van uw product al werkelijkheid worden. Wanneer deze klaar is, plaatsen wij hem in onze vacuümvormmachine. De matrijs wordt door een verhitte kunststofplaat gedrukt en daarna vacuüm gezogen. Vervolgens ziet uw het volledige product tot leven komen.


Bij Frejo gaan we door tot u een product heeft waar u mee verder kunt!

Cor

Cor Hut, 41 jaar in dienst


'Al ruim veertig jaar werk ik met veel passie bij Frejo. Het is geweldig om mijn creativiteit los te laten op de ideeën van klanten. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het maken.'


Ik werk sinds 1977 bij Frejo. Op de afdeling Research en Development kan ik mijn passie voor het ontwikkelen van kunststof producten volledig vervullen. Of klanten nu met een tekening of alleen een idee bij ons komen, wij gaan er voor zitten en zorgen dat het gemaakt wordt. Door het vervaardigen van mallen en het programmeren van freesprogramma's zorgen wij dat ieder product precies zo geleverd wordt als de klant dat wil. Daarnaast onderhoud en repareer ik de vele machines die in ons bedrijf staan.

Cor